Elveszve az őszi hangulat színkavalkádjában

Az ősz egy varázslatos időszak, amely képes új köntöst kölcsönözni a természetnek. Meghozva igazi szépségét, felkészíti az élővilágot a változásra. Elbúcsúzik a bohókás élénk nyár, és valami igazán egyedi veszi a kezdetét. Megjelennek a léleknek jóleső meleg színek, amelyek képesek új hangulatot kölcsönözni a világnak. Vörös, okkersárga és föld színek, az időszak szín palettájának legmeghatározóbb elemei.
Ehhez alkalmazkodva bemutatjuk az évszak színei által ihletett kedvenc tapétáinkat, amelyekkel akár már Te magad is átvarázsolhatod kedvenc helyiségeidet. Az ősz pompázatos színkavalkádja megteremti azt az otthont, amire mindig is vágytál.

MOSAIC

A mozaikok világába kalauzolva érezzük magunkat, amikor rápillantunk ezen különleges mintázatra. A mozaik szó a latin “opus musivum” szókapcsolatból eredeztethető, amelynek páratlan jelentése van: múzsákhoz közelálló. A görög istennők csókja segítségével alkottuk meg ezen rendhagyó tapétánkat, amely tökéletes a konvencionális terek személyre szabásához.

A tapétát egyediesítő őszi színekben pompázó mozaikok egyet jelentenek a modernitással. A korszerű köntösbe csomagolt ókori formák megidézik a geometria csodálatos világát, így rendszerezve a színek játékosnak mondható kavalkádját. A minta hangulata ámulatba ejtő, hiszen egyben idézi fel a mozaikok ősi technikáját, és ragadja meg a figyelmet, miközben teljes izgatottságot kölcsönöz csodálójának.

London

A világutazók szívét azonnal rabul ejtő mintázat Londont, a nyüzsgő nagyvárost illusztrálja. A tervrajzszerűen megálmodott minta csodálatba ejtő módon idézi fel a város minden apró kis részletét. Paradise kollekciónk kiemelt darabja tökéletes dolgozószobák falának díszítésére, hiszen képes megteremti a professzionális business looking-ot.

London mindig is az előrehaladás és a kultúra metropolisa volt. Az idő előrehaladtával duplázta, majd triplázta méreteit, míg el nem érte a ma ismert nagyságát. A várost éltető sokszínűség a mai napig fellelhető minden apró utcában és sarkon. Hűen bemutatva a város diverzitását, amely számtalan tehetséges művészt és munkást ontott magából, alkottuk meg unikális tapétánkat.

Nebula

A művészet előtt tisztelgő design tapéta egészen az egyedi barlangrajzok gondolatáig repíti vissza nézőseregét. Az önkifejezést gyakorló korai emberek a környezetünkben fellelhető növényzetből nyerték ki a festékanyagot, amellyel elindult az emberiség öntudatossága.

Az egyedi barlangrajzok hatását keltő tapéta egyszerűen varázsolja élethű kőfallá a beltereket. A természetjárók figyelmét felkeltő design egészen az otthonig képes elhozni a természet megnyugtató légkörét. Optimális választás a minimalista lelkületű személyek számára, akik visszafogott, mégis egyedi hatást kesenek otthonaikba.

Ha valami mást keresel, nézz körül kollekciónk között, ahol bizonyosan megtalálod a tökéletes kiegészítőt otthonodba!

További termékbemutatóért kövess minket közösségi média csatornáinkon!

Válogass egyedi tapétáink között!

Life and Wall minőségi design tapéták!

Hasonló bejegyzések

kairos kollekció - kronosz

2022-es KAIROS kollekciónk legszebb darabjai

Kínálatunkban rengeteg különböző stílusnak biztosítunk teret: a kollekciók designjai között a naturális, természetet idéző minták mellett a modern városi életérzés képviselői is megtalálhatók. A változatos

savage kollekció - cherry rose

Vissza az alapokhoz: a kínai tapéták sokszínűsége

A kínai stílus, más néven a Chinoiserie mintái Európában is népszerűek voltak, számos mesés lakosztály falait díszítették a tapétákon keresztül. Blogbejegyzésünkben három, a kínai stílust idéző tapétát mutatunk meg kollekcióinkból.