2022-es KAIROS kollekciónk legszebb darabjai

Kínálatunkban rengeteg különböző stílusnak biztosítunk teret: a kollekciók designjai között a naturális, természetet idéző minták mellett a modern városi életérzés képviselői is megtalálhatók. A változatos tapéták között magukra találhatnak a glamour, a csillogás és az elegancia szerelmesei, illetve a maszkulin, kontrasztos minták kedvelői is.

Júliusi blogcikkünkben a sokszínű KAIROS kollekciónk néhány darabját mutatjuk be, melyek bárkit rabul ejthetnek és kiszakíthatják a monoton hétköznapokból.

Új kollekciónkban teret engedünk a fantáziának, és szakítunk a hagyományokkal. Az eltűnt korok fennmaradt építményeit a földöntúli világ ígéretével kapcsoljuk össze, mindezt egyedi megközelítésben. Az örök klasszikus növénymotívumok mellett ezúttal a vizek mélyére merülünk, ahol akár még mitológiai lényekkel is találkozhatunk. A képzeletnek semmi sem szabhat határt, a helyiség hangulata mesébe illő – ez a Kairos kollekció ígérete!

FAUNA

kairos kollekció – fauna

Flora és Fauna, a természet tartópillérei, a római mitológia alakjai. Fauna az erdőkön, mezőkön élő állatok istennője, aki még a legparányibb élőlényeket is oltalma alá veszi. Minden bizonnyal ő küldi a napsugarakat is, amelyek utat törnek maguknak a sűrű növényzet között. Fényük sugárként ragyog le az aljnövényzet szintjére, hogy a legkisebb teremtmények is napfürdőt vehessenek.

FAUNA designunk a természet visszafogottságát hozza el otthonodba. Nem hivalkodó, hatalmas mintái mesebeli dzsungelt varázsolnak nappalid falára, teljessé téve a kompozíciót.

FOLLOW ME

kairos kollekció follow me

Számos vallás tartja úgy, hogy földi életünk végeztével oda kell állnunk a túlvilág kapujába, hogy elszámoljunk tetteinkkel. A kapu egy gondtalan, örök élet bejárata, melyen túl megszűnik minden szenvedés. Az isteni kegyelmet, a szépséget és megújulást jelképező páva a megváltás ígéretét hordozza magában a túlvilági élet kezdetén.

KRONOSZ

kairos kollekció – kronosz

A görög mitológiában Zeusz apja, Kronosz a testvérei között legfiatalabbként, apját legyőzve került hatalomra és foglalta el az ég urának trónját. De milyen lehetett az istenségek harca a Földről nézve? Hatalmas viharok és földrengések rázták meg a bolygót, a természetfölötti erők összecsapása új égitesteket hozott létre, isteneket szült és hatalmas pusztítást hagyott maga után.

Téged is elbűvölt a KAIROS kollekció valamelyik darabja? Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma! Ha valami másra vágysz, nézz körül a többi kollekcióink között is, ahol biztosan megtalálod a tökéletes kiegészítőt otthonodba!

Nappalid helyett fürdőszobádat dobnád fel? Nézz szét vízálló designjaink között a Hard Wall oldalán!

További termékbemutatóért kövess minket közösségi média csatornáinkon!

Life and Wall: minőségi design tapéták

Hasonló bejegyzések

savage kollekció - cherry rose

Vissza az alapokhoz: a kínai tapéták sokszínűsége

A kínai stílus, más néven a Chinoiserie mintái Európában is népszerűek voltak, számos mesés lakosztály falait díszítették a tapétákon keresztül. Blogbejegyzésünkben három, a kínai stílust idéző tapétát mutatunk meg kollekcióinkból.

A képen a Life and Wall tapétáinak a Too Much darabját láthatjuk, amely a Courage kollekció részét képezi.

Ilyen lesz 2022 a tapéta világában

A január a megújulás hónapja: újévi fogadalmak, nagy tervek és tervezések, átalakulások kerülnek reflektorfénybe… Sokan ilyenkor gondolják át az elmúlt év eseményeit, eredményeit és készülnek