Kollekciók

Lapozza át kollekcióinkat, hogy megtalálja az elképzeléseinek megfelelő designt, vagy merítsen ihletet belőlük! A tapéta hatással van az enteriőr hangulatára, alakítja annak stílusát. Vizuális élményt nyújt, gyönyörködtet, öltözteti a helyiséget.

Design katalógusaink folyamatosan bővítjük, lépést tartva a nemzetközi trendekkel. Kollekcióink különböző stílusokat képviselnek, változatos szín- és formavilág jellemzi őket. Mint egy-egy művészeti alkotás, a designok történeteket mesélnek, hangulatot és életérzést jelenítenek meg. Egyéniségünkhöz és az enteriőrhöz illő design tapéta hosszú időre a lakás meghatározó dísze lehet.

2024

A VOYAGE kollekció olyan utazásra hív, amilyenben még nem volt részünk. Olyan utakat mutat, amiken még sosem jártunk. Itt az ideje, hogy közeledjenek egymáshoz a párhuzamosan létező valóságok, hogy más látószögből, új módszerekkel vizsgáljuk a minket körülvevő világot. Ez az utazás időn, különleges helyeken és látomásokon át vezet. Györgyi Csaba nollái a maguk paradox, abszurd, meghökkentő eszközeivel ébresztgetik az emberi elmét. A prózaversek és az új designok együttesen ismeretlen dimenziókat, a hétköznapok tágabb értelmezésének lehetőségeit nyitják meg előttünk.

2022

Kairos kollekciónk a múlt kérdéseit és a jövő bizonytalanságát állítja szembe egymással. Az eltűnt korok fennmaradt építményeit a földöntúli világ ígéretével kapcsolja össze, mindezt egyedi megközelítésben. Az örök klasszikus növény motívumok mellett ezúttal a vizek mélyére evezünk, ahol akár még mitológiai lényekkel is találkozhatunk. A képzeletnek semmi sem szabhat határt, a helyiség hangulata mesébe illő. Ez a Kairos kollekció ígérete!

2021

A Courage kollekció designjai útravalót adnak a képzeletnek, hogy szabadon szárnyalhasson elszakadva a mindennapi akadályoktól és elvárásoktól. A Courage bátran útnak indul, hogy újra formáljon és újra felfedezzen klasszikus motívumokat a modern kor szemüvegén keresztül. Keresi az értéket és a szépséget a múltban, az emberi szellemben, a természetben és a klasszikus motívumokban, miközben kilép a biztonságot jelentő játékmezőkről. A kalandjai során talált értékes kincseket, legyenek akár kézzel foghatók vagy láthatatlanok, előremutató eszközökkel teszi számunkra is láthatóvá. Ezáltal maga is értéket teremt.

2020

A Savage kollekció az örök mozgást és az ősi hajtóerőt, a vadságot keresi mindenben. A mesékben, a múltban és a természetben. Felfedezéseit finom eleganciával és precizitással teszi láthatóvá számunkra. Egyedi látásmódja az élet értelmét kutatja, színes álomvilágok nosztalgikus hangulatában keresi a realitás és szürrealitás között húzódó határvonalat. A Savage kollekció újra hangolja az érzékeinket.

2020

Ez a kollekció a legújabb mérföldköve a Sumisura Interior & Design és a Life&Wall közötti együttműködésnek. Szebellédy-Samu Judit újabb faldekorációs munkái is elérhetők immár tapéta formájában. Induljunk ismét egy csodálatos utazásra, és merüljünk el ezekben a kivételes, egyedi designokban! A színek harmóniájában, elképesztő virág-költeményekben gyönyörködhetünk. Szemet és lelket simogató minták és színkompozíciók kelnek életre a tapétán, hogy egyedi stílussal öltöztesse fel az otthonát. Titokzatosság, egyedi látásmód és exkluzív megjelenés – ezeket garantálja a Sumisura tapéta!

2019

Az Eternity kollekció az örökérvényű dolgokat kutatja. Megvizsgálja, mi az ami örök, és mi az, ami múlandó. Szembeállítja az emberi világ folyamatosan változó mivoltát a természet maradandó kincseivel: a márvány és az arany időtállóságával. A természet és a fizika törvényei örökérvényű igazságok, csak meg kell értenünk őket. Ezek a törvények tartják össze és tartják mozgásban a világot. Az örökkévalóság emberi ésszel felfoghatatlan távlatokat jelent, mégis megpróbáljuk megfogalmazni, leírni. Erre tesz kísérletet az Eternity kollekció is.

2019

Office kollekciónkat azzal a céllal állítottuk össze, hogy a modern irodai közeg elvárásainak megfeleljen. A mai cowork irodák belső terei inspiráló környezetet kívánnak nyújtani a hatékony közösségi munkához, ahol az emberek nincsenek egész napra elszigetelve munkatársaiktól. Az irodák tervezésekor a belsőépítészek arra törekednek, hogy olyan munkaállomásokat és olyan közösségi tereket rendezzenek be, ahol az ember kényelmesen, jó hangulatban töltheti napját, ugyanakkor segítik a kreatív és hatékony munkavégzést. A munkahely enteriőrje mindenképpen hatással van a hangulatra és általa a teljesítményre, ezért érdemes azt úgy berendezni, hogy feldobja a mindennapokat és biztosítsa a komfortérzetet. Office tapéta kollekciónk ehhez kínál széles körű lehetőségeket: megtalálható benne a nyugodtabb, letisztult színvilág, a modern formák és harsány színek is, de a természetközeli képek és motívumok is helyet kapnak. Legyen modern, inspiráló és esztétikus – ez az Office kollekció irányvonala.

2019

Ez a Sumisura Interior & Design és a Life&Wall közötti együttműködésből született. A tapéták Szebellédy-Samu Judit különleges technikával, egyedi elképzelések alapján megalkotott kreatív falfestéseiből születtek. A falakon textúrák és színek szürreális találkozásából igazán különleges alkotás jön létre – amely most tapéta formájában is elérhető. A sejtelmes háttérből kirajzolódó gyönyörű formák és minták lenyűgöző színárnyalatokban pompáznak. A virágok, az egyedi motívumok exkluzív és elegáns hatást keltenek, az izgalmas műalkotások szinte megelevenednek és kifinomult stílussal ruházzák fel az enteriőrt. A kollekció egyedi látásmódja túlmutat téren és időn, szakít a hétköznapok kötöttségeivel, és új irányt ad a képzeletnek. Harmónia, finom elegancia és váratlan megoldások: egy új világ bontakozik ki a Sumisura Skin kollekció designjaiból.

2019

A Divas 2019 kollekció a Divas Lakberendezés és a Life&Wall közötti együttműködés eredménye. A kollekciót áthatja a glamour életérzés: a csillogás és az elegancia. Fiatalos lendület jellemzi a tapétákat, erőteljes és határozott színek dominálnak. Kifinomult stílus és exkluzív hatás érvényesül a designokban, amik igazán trendivé és egyedivé teszik az enteriőrt. Az arany, a rózsaszín és a türkiz árnyalatok és a különleges anyagok magabiztos alkalmazása a hírnév és a finom elegancia üzenetét hordozza. Témái között megjelenik a páva, a leopárd, az igazgyöngy és a márvány, amelyek önmagukban is örök szimbólumai a luxusnak. Fény, ragyogás és vibráló életérzés költözik a helyiségbe a Divas tapétáknak köszönhetően.

2018

A Pioneer kollekció új perspektívából közelíti meg a minket körülvevő világot. Mikrokozmoszok, színharmóniák és a természet láthatatlan egyensúlyának feltérképezése izgalmas feladat. Ahogyan a kalandorokat, felfedezőket, tudósokat és művészeket is, úgy a Pioneer kollekciót is a szabadság és a hírnév iránti olthatatlan vágy hajtja a felfedezetlen területek felé. Szakít az eddigi empirikus alapokon nyugvó képalkotási folyamatokkal. A hangsúly a formák és színek tartalmi, szimbolikai és filozófiai megközelítésén van, amely elrugaszkodik a realitás talajától.

2017

A Paradise kollekció ablakot nyit a világra, múltra és jelenre. Igyekszik megragadni a pillanatnyi örömöt és szépséget. Témáinak fő forrásai a színek és formák harmonikus kavalkádja, a természet és az emberi kreativitás briliáns mintázatai. Régi-új helyek felfedezésével, időutazással és pillanatnyi benyomások megragadásával reflektál egyúttal az emberi létre is. Kiragad a hétköznapok szürkeségéből, feltölt energiával. Paradicsomi helyekre hív minket.