Referenciák

Minden igényt kielégítő irodai környezet került kialakításra ebben a budapesti, belvárosi irodaházban. A közösségi terekben természetes környezet, „zöld oázisok” biztosítanak harmonikus közeget a pihenőidőben. A tárgyalókban ikonikus budapesti épületek adnak inspiráló hátteret a munkához. Átvilágított textil és matt üvegfólia is helyet kapott a projektben.
 
Projekt: Madách Trade Center
Tervező: Gál-Horváth Ágnes Interior Design
Fotó: BogArts

Az Arezzo Design bemutatóterme az IDV Design és a Life&Wall közös munkájaként született. Az Alhambra design egységbe kovácsolja a különböző stílusú fürdőszobai berendezéseket. A letisztult modern bútorok és a klasszikus hatású, patinás mór építészeti formák csodálatos összhangot teremtenek.

Projekt: Arezzo Design Szaniterszalon
Tervező: IDV Design

A Capital design különleges rajzolata tökéletes kiegészítője egy budapesti ingatlankereskedelmi tanácsadó cégóriás eklektikus tárgyalótermének.

Projekt: Eston International iroda
Tervező: Arch Stúdió

Budapest belvárosában a Szalay utcában van egy különleges étterem, ami eleganciát sugároz és csodálatos ízeket kínál. A kellemes hangulatot és a lenyűgöző környezetet a monumentális Jungle design koronázza meg és teszi felejthetetlenné.

Projekt: Elements Budapest
Tervező: Lovas Cecília

A S/alon Budapest Lakástrend Kiállítás 2021 enteriőrjei között különleges helyet foglal el a Lora design. A piros bambuszlevelek köré álmodott pánamerikai art deco környezet elragadó atmoszférát teremt.

Projekt: S/alon Budapest 2021
Tervező: Zsuzsics Renáta és Valiskó Ágnes

A káprázatosan kéklő Opal design előkelő megjelenést kölcsönöz a Budapest szívében található borbár galériás megoldásának. A minőségi borválaszték és az enteriőr minden részlete kifinomult stílust hirdet.

Projekt: Easy Wine Budapest
Tervező: The Showroom

Igazán modern fürdőszoba egy belvárosi lakásban, amelyet letisztult formák és naturális színvilág jellemez. A fénykeretbe foglalt Palm design pedig nagyszerűen kiegészíti és díszíti a fehér falakat és berendezéseket.

Tervező: Schäfer Design

Egy budapesti lakás hálószobájában a világos tónusok uralkodnak, amihez kiválóan illenek a Palmart design tapéta naturális árnyalatai. A tengert idéző lazúrkék árnyalat méltóságteljes és ünnepi hangulatot varázsol a helyiségbe.

Tervező: Shäfer Design

Különös figyelmet fordítanak a részletekre az Uniqa székház közösségi tereinek tervezésénél: minden helyiséget gondosan, különböző témák szerint alakítanak ki. A kiválasztott tapéták – Fibonacci, Capital és a The Rocket – díszítik a szobákat, kecses, egyedi hangulatot kölcsönözve nekik.

Projekt: Uniqa székház
Tervező: IDV Stúdió

A Konyhakiállítás 2019 úgy mutatta be a konyhát, mint az otthon lelkét, amely fontos családi pillanatoknak és ünnepi alkalmaknak ad színteret. A trendi konyhabútorok, legizgalmasabb gépek és kiegészítők mellett a Life&Wall is bemutatkozott a konyha falára gyártott burkolatával.

Tervező: IDV Stúdió