Ilyen lesz 2022 a tapéta világában

A január a megújulás hónapja: újévi fogadalmak, nagy tervek és tervezések, átalakulások kerülnek reflektorfénybe… Sokan ilyenkor gondolják át az elmúlt év eseményeit, eredményeit és készülnek fel a következő év kihívásaira. Nincs ez másképp a lakberendezés világában sem.

Az elmúlt évek fő trendjeit figyelembe véve mutatjuk be mi is, hogy várhatóan milyen lesz a 2022-es év a tapéták szemszögéből. Korábbi kollekcióinkból választottunk ki pár népszerű darabot, melyek remekül megállják a helyüket az újévben is. Nem könnyű kiragadni pár designt, hiszen rengeteg lélegzetelállító terv található repertoárunkban. Minden design más hangulatot áraszt, másképp öltözteti fel a helyiséget, ezért fontos, hogy mielőtt kiválasztjuk a számunkra tökéletes mintát, határozzuk meg, hogy milyen hatást szeretnénk elérni a szoba enteriőrjének kialakításával.

Tapéták a természet szerelmeseinek

Too much

Az újév egyik fő trendje a természetközeli, hatalmas minták. A legnépszerűbbek a trópusi növényeket és állatokat megjelenítő designok, amelyek a távoli dzsungel-élményt hivatottak becsempészni otthonunkba. COURAGE kollekciónk TOO MUCH darabján élénk színekben pompázó hatalmas levelek és virágok élettel töltik meg a teret, a belépőket azonnal ámulatba ejtik. Különösen a nagy falfelületeken mutatnak jól, ám a feltűnő színek mellé érdemes hasonló árnyalatokban pompázó berendezést választani, hogy ne törjük meg a helyiség harmóniáját.

A képen COURAGE kollekciónk TOO MUCH designja látható
courage kollekció – too much

Colony

Szintén Courage kollekciónk tagja, COLONY tapétája, mely szintén kitűnő választás a grandiózus, élettel teli motívumok kedvelőinek, ám színválasztása sokkal visszafogottabb, lágyabb színekkel kombinálható.

A képen COURAGE kollekciónk COLONY designja látható
courage kollekció – colony

Grandiózus minták 2022-ben is

If you want

Szintén nagy népszerűségnek örvendenek a nagy minták kedvelői körében a letisztultabb, egyszerű geometriai alakzatokat megjelenítő designok. IF YOU WANT tapétánk egyszerű síkidomainak játékos találkozása modern hangulatot teremt a térben, természetes föld színei nyugalmat árasztanak. 

A képen PIONEER kollekciónk IF YOU WANT designja látható
pioneer kollekció – if you want

Flying worlds

Az egyik legalapvetőbb szimbólum a kör, melynek jelentése a folytonosság, egység és harmónia. A PIONEER kollekció FLYING WORLDS designja megjeleníti világunk miniatűr alkotóelemeit, az atomokat, de egyúttal elkalauzol bennünket a világűrben számunkra felfedezhetetlen, hatalmas méretű bolygókig.

A letisztult alakzatok kitűnő választás akár az irodai környezet modern, esztétikus, ám visszafogott világába, akár otthonunkról legyen szó.

A képen PIONEER kollekciónk FLYING WORLDS designja látható
pioneer kollekció – flying worlds

Designok az egyszerűség jegyében

Orchid shadow

Ha valaki inkább az elegánsabb, hagyományos megjelenést preferálja, számára kitűnő választás a dekoratív, ám visszafogottabb minták választása. Ez nem jelenti azt, hogy nem megengedettek a motívumok, inkább arról van szó, hogy az ilyen stílusú tapéták a kisebb, kevésbé harsány megoldásokat jelenítik meg.

A képen SUMISURA kollekciónk ORCHID SHADOW designja látható
sumisura – orchid shadow

Marmo rosa

ORCHID SHADOW tapétánkon megjelennek a gyönyörű orchideák körvonalai, ám visszafogottságukkal exkluzív hatást keltenek. Ilyen környezetben a tiszta elegancia dominál, csakúgy, mint a MARMO ROSA darab esetében. A márványos hatás jólétet közvetít, a visszafogottság viszont a jó ízlés, a szerénység jele. A tapéták minimalista eleganciával igazán trendivé varázsolják a helyiséget.

A képen DIVAS kollekciónk MARMO ROSA designja látható
divas – marmo rosa

Ha valami mást keresel, nézz körül kollekciónk között, ahol bizonyosan megtalálod a tökéletes kiegészítőt otthonodba!

Nappalid helyett fürdőszobádat dobnád fel? Nézz szét vízálló designjaink között a Hardwall oldalán!

További termékbemutatóért kövess minket közösségi média csatornáinkon!

Válogass egyedi tapétáink között!

Life and Wall: minőségi design tapéták

Hasonló bejegyzések

kairos kollekció - kronosz

2022-es KAIROS kollekciónk legszebb darabjai

Kínálatunkban rengeteg különböző stílusnak biztosítunk teret: a kollekciók designjai között a naturális, természetet idéző minták mellett a modern városi életérzés képviselői is megtalálhatók. A változatos

savage kollekció - cherry rose

Vissza az alapokhoz: a kínai tapéták sokszínűsége

A kínai stílus, más néven a Chinoiserie mintái Európában is népszerűek voltak, számos mesés lakosztály falait díszítették a tapétákon keresztül. Blogbejegyzésünkben három, a kínai stílust idéző tapétát mutatunk meg kollekcióinkból.