KREATÍV FALBURKOLATI MEGOLDÁSOK

NATURAL WALLPAPER SYSTEM

A klasszikus tapéta újraértelmezését a legmodernebb technológia, az egyedi megoldások, a művészekkel és tervezőkkel való együttműködés, a prémium minőségű anyagok és az ügyfelek egyedi ötleteinek kombinációja teszi lehetővé. Tapétáink egyaránt alkalmazhatóak otthoni közületi, és extrém igénybevételű környezetben.

A Life&Wall minden kollekciójának minden tapétáját lehet a Natural Wallpaper System alapanyagaira nyomtatni. A különböző tulajdonságokkal rendelkező alapanyagok különböző módon befolyásolhatják a dizájnok végső megjelenését. (elhalványulhatnak, élénkíthetik a kiválasztott grafikát)

Ha bizonytalan az alapanyag kiválasztásában, kérjen segítséget szakértőnktől.

Alapanyagok

PLASTER WALL

Vakolt fal hatású tapéta. Selyem fényű felületét a tapéta plasztikusságát adó barázdáinak mattsága töri meg és teszi játékossá. A tapéta tiszta fehér színű, így a színek teljes élénkséggel jelennek meg rajta.

TESSUTO WALL

Laza szövésű textil hatású tapéta. Matt alapanyag, amely alkalmas surló fénnyel megvilágított falfelületek díszítésére is. Textil jellegű felületének köszönhetően rendkívül barátságos, otthonos atmoszférát hoz létre környezetében. Mattságának és struktúrájának köszönhetően a színek is egy kicsit visszafogottabban jelennek meg rajta.

KATOEN WALL

Régies merített papír hatású, PVC mentes tapéta. Felülete sima, struktúrálatlan. Teljesen matt, így surló fényben és élvilágításban is használható. A színek veszítenek telítettségükből és egy kicsit fakóbbak halványabbak lesznek.

Canvas Wall

Vászon hatású tapéta, mely teljes méltóságával adja vissza a vászonképek ikonikus atmoszféráját. Teljesen matt alapanyag, így bármilyen világítási környezetben alkalmazható. Meleg, régies hatású megjelenésével könnyedén hozzájárul az otthon barátságos, szeretetteljes hangulatának megteremtéséhez.

Secco Wall

Erősen szemcsézett kőfalra emlékeztető felülete hófehér, így a színek és a formák szinte életre kelnek a tapétán. Megjelenése rendkívül inspiráló és megnyugtató. Plasztikussága izgalmas fény-árnyék hatással jár.

Fresco Wall

Majdnem teljesen sima felfületű alapanyag, enyhe, alig észrevehető szemcsézettséggel. Fehér, selyemfényű felületén rendkívül tisztán és élénken jelennek meg a színek. Harmonikus eleven, élettel teli eleganciát kölcsönöz bármilyen helységben.
A Natural Wallpaper System helyes alkalmazása elengedhetetlen a projekt optimális eredményéhez. Kérjük minden esetben kövesse a Fal előkészítési és Tapéta felhelyezési útmutatót. Ajánlott egy szakképzett szakemberre támaszkodni, és a Life&Wall tapétázási anyagait használni.