Hogyan lehet ízléses irodahelyiséged?

Rendezd be stílusosan irodádat!

Legyen szó akár egy belvárosi irodáról, akár a home office miatt berendezett otthoni munkasarokról, az ízléses és rendezetten kialakított munkakörnyezet mindenképp fontos. A legtöbb ember napjainak nagy részét munkával tölti, azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények között. Blogbejegyzésünkben három olyan tapéta designt mutatunk, melyek bármilyen iroda falán megállják a helyüket. Dobd fel munkahelyi környezetedet, hisz az inspiráló közeget a kreatív energiáid is megköszönik!

Human

HUMAN designunk kitűnő választás az építész és mérnök irodáknak, mivel a lenyűgöző tervrajz minta remek inspirációt nyújt a mindennapokban. A fekete-fehér design nem hivalkodó, ám precíz kidolgozása magára vonzza a kíváncsi tekinteteket. És mit árul el egy ilyen tapéta a tulajdonosának faláról? Pontos munkavégzést és ötletgazdag munkaközösséget.

ETERNITY kollekció - HUMAN
eternity kollekció – human

Az utazás szerelmeseinek

MY WORLD designunk az utazók kedvence, és ugyan ki ne szeretne utazni? A munka egy-egy monotonabb vagy nehezebb fázisában rápillantva, a design a világ bármely pontjára elrepíthet, és segít kitűzni újabb úticélodat. Ha irodádban partnereidet fogadod, remek beszélgetésindító lehet, ha belépve megpillantják a világtérképet, és visszaemlékeznek utazásaikra. A közös téma feloldja a kezdeti gátlásokat, és egy sokkal könnyedebb beszélgetésnek nézhetsz elébe.

ETERNITY kollekció - MY WORLD
eternity kollekció – my world

Az Office kollekció MOSS designja a letisztult, modern irodák ékköve. A zuzmófal inspirálta tapéta természetes hatást kelt. Emellett az irodai enteriőrök számára inspiratív és esztétikus összhatást biztosít, garantálva a jó közérzetet és a hatékony feladatvégzést. A tapéta kiváló minősége hosszú élettartamot nyújt, emellett az élő változattal ellentétben nem igényel törődést.

OFFICE kollekció - MOSS
office kollekció – moss

Teremtsd meg saját és kollégáid számára az ideális környezetet, hogy a munkahely egy olyan hely legyen, ahol mindenki komfortosan érzi magát, és még a falakra is öröm ránézni!

Ha valami másra vágysz, nézz körül kollekciónk között, ahol biztosan megtalálod a tökéletes kiegészítőt otthonodba!

Irodád helyett fürdőszobádat dobnád fel? Nézz szét vízálló designjaink között a Hard Wall oldalán!

További termékbemutatóért kövess minket közösségi média csatornáinkon!

Válogass egyedi tapétáink között!

Life and Wall: minőségi design tapéták

Hasonló bejegyzések

kairos kollekció - kronosz

2022-es KAIROS kollekciónk legszebb darabjai

Kínálatunkban rengeteg különböző stílusnak biztosítunk teret: a kollekciók designjai között a naturális, természetet idéző minták mellett a modern városi életérzés képviselői is megtalálhatók. A változatos

savage kollekció - cherry rose

Vissza az alapokhoz: a kínai tapéták sokszínűsége

A kínai stílus, más néven a Chinoiserie mintái Európában is népszerűek voltak, számos mesés lakosztály falait díszítették a tapétákon keresztül. Blogbejegyzésünkben három, a kínai stílust idéző tapétát mutatunk meg kollekcióinkból.